zonwering

De Bossche Tapijtschuur heeft de grootste collectie binnenzonwering in de regio den Bosch, bij ons vind u voor bijna elk budget een mooie raamdecoratie.Als extra service ontzorgen wij u graag, inmeten en hangen doen onze eigen stoffeerders gratis.Bestaande gordijnen/raamdecoratie kunnen wij tegen een kleine vergoeding voor u verwijderen en afvoeren.
Raamdecoratie is functioneel  en zorgt voor sfeers voor het raam. In onze showroom in Den Bosch hebben wij de grootse presentatie van Brabant op het gebied van raamdecoratie/binnenzonwering voor u opgesteld staan.In onze ruim 250m2 grote raamdecoratie shop kunt u terecht voor elk type raam van recht tot schuin, ook voor dakramen en serre's hebben wij de oplossing in huis.Van alle producten die wij verkopen zijn er showmodellen aanwezig, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.
Hieronder staat een overzicht van onze zonwering producten welke wij in ons assortiment hebben.
Raamdecoratie moet u zien en voelen daarvoor bent van harte welkom in onze showroom waar wij graag een vrijblijvende offerte voor u maken.
Blader door het onderstaande aanbod om inspiratie op te doen, maar neem ook zeker een kijkje in onze showroom waar wij u de laatste trends in raamdecoratie laten zien.
De koffie staat klaar!
 
Heeft u interesse in zonwering in regio Den Bosch?
De Bossche Tapijtschuur is de specialist in raamdecoratie en adviseert u graag over de beste keus in raamdecoratie en binnenzonwering.
Bezoek onze ruime showroom van 1500m² in Den Bosch en laat je inspireren!