De specialist in vloeren en raamdecoratie in regio Waalwijk

Bent u op zoek naar vloeren of raamdecoratie in de regio Waalwijk? De Bossche Tapijtschuur is de specialist in vloeren en raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak, we leveren maatwerk, meten alles en plaatsen uw keuze bij u thuis. In de showroom, met een oppervlakte van ruim 1500m2, kunt u terecht voor inspiratie. De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod:

Vloeren waalwijk

Vloeren Waalwijk

Bij De Bossche Tapijtschuur kunt u terrecht voor diverse soorten vloeren in regio Waalwijk. Wij hebben een uitgebreide collectie in vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch, vlakbij Waalwijk.
De beste merken
De Bossche Taptijschuur beschikt over de beste merken in vloeren. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor de merken Ambiant, Quick Step en Van Besouw. Als extra service ontzorgen wij u graag, inmeten en leggen doen onze eigen stoffeerders. Bestaande vloer bekleding kunnen wij tegen een kleine vergoeding voor u verwijderen en afvoeren.

Vind u het lastig om online een keuze te maken? Wij kunnen ook op afspraak naar u in Waalwijk komen.Sinds kort hebben wij een mobiele showroom. Hierdoor kunnen wij verschillen kleurstalen van de vloeren meenemen. U krijgt hierbij advies aan huis en u ziet de kleurenstalen in u eigen interieur. 
Afspraak maken

 

Raamdecoratie Waalwijk

Op zoek naar raamdecoratie in Waalwijk? Bij De Bossche Tapijtschuur vindt u een uitgebreide keuze aan raamdecoratie.Wij zijn ruim 40 jaar actief als woninginrichter. Er zijn bij ons verschillende manieren om uw ramen te voorzien van raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur denkt graag met je mee. Houd u van chique of neutrale kleuren? Wilt u paneel gordijnen, of heeft u liever vouwgordijnen? U heeft bij ons de keuze uit raamdecoraties in diverse uitvoeringen, kleuren en formaten, waardoor u ongetwijfeld vindt wat bij u past. Door uw ramen aan te kleden met raamdecoratie krijgt uw interieur karakter. Bij De Bossche Taptijschuur in de regio Waalwijk vind je raamdecoratie en een uitgebreide collectie aan gordijnen. U kunt bij ons terecht voor rol gordijnen, duo en vouwgordijnen. Zit er niets tussen? Dan kunt u ze altijd zelf samenstellen met onze unieke module. Naast gordijnen kunt u bij ons ook terecht voor andere varianten van raamdecoratie. U zult hier zeker slagen.

Raamdecoratie Waalwijk


Interesse in een vloer of raamdecoratie in Waalwijk?

Heeft u gevonden wat u zocht of heeft u behoefte aan advies van één van onze specialisten? We zitten om de hoek van Waalwijk, dus kom gerust eens keer binnen kijken, parkeren is gratis en de koffie staat altijd klaar. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact op.
Contact