Vloeren of raamdecoratie in Waalwijk

Bent u op zoek naar vloeren of raamdecoratie in de regio Waalwijk?

De Bossche Tapijtschuur is de specialist in vloeren en raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak, we leveren maatwerk, meten alles en plaatsen uw keuze bij u thuis in Waalwijk. In de showroom, met een oppervlakte van ruim 1500m2, kunt u terecht voor inspiratie. De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod:
Vloeren Waalwijk

Vloeren Waalwijk

Bij De Bossche Tapijtschuur kunt u terecht voor diverse soorten vloeren in de regio Waalwijk. Wij hebben een uitgebreide collectie in vloeren. Het is mogelijk om de vloeren bij u thuis te laten bezorgen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch, vlakbij Waalwijk.

Tapijt

Met een tapijt als vloer heeft u een luxueuze uitstralingen. Wij hebben diverse rollen op voorraad met verschillende tapijtsoorten. De Bossche Tapijtschuur heeft ook tapijt voor mensen met een stofallergie. Bekijk hier een gedeelte van onze tapijt collectie.

PVC

Een pvc vloer is een kunststof vloer met verschillende lagen pvc. Bij de Bossche Tapijtschuur vind u de perfecte PVC vloer die bij jouw interieur past! Voor elk budget hebben wij een PVC vloer. Onze showroom is eenvoudig te bereiken.

Vinyl

Op zoek naar een Vinyl vloer? Wij hebben verschillende vinyl vloeren zoals; hout, tegel design en betonlook. Bekijk hier ons Vinyl aanbod.

Laminaat

Op zoek naar een klassieke uitstraling van een houten vloer? Kies dan voor laminaat als vloer. Onze laminaat vloeren beginnen €14,99 per m2! En voor een kleine vergoeding verwijderen en voeren wij de oude vloer af en leggen wij de nieuwe vloer.

Karpetten

Met een karpetten kunt u gemakkelijk de woonstijl creëren die bij uw interieur past. Wij hebben karpetten al vanaf €299,- per stuk.

De beste merken vloeren

De Bossche Taptijschuur beschikt over de beste merken in vloeren. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor de merken Ambiant, Quick Step en Van Besouw. Als extra service ontzorgen wij u graag, inmeten en leggen doen onze eigen stoffeerders. 

Vind u het lastig om online een keuze te maken? Wij kunnen met onze mobiele showroom naar u komen. Of u kunt ook gemakkelijk een afspraak maken om bij ons langs te komen in de showroom. Hier vindt u ons complete aanbod van verschillende soorten vloeren. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.
 
Afspraak maken

 

Raamdecoratie Waalwijk

Op zoek naar raamdecoratie in Waalwijk? Bij De Bossche Tapijtschuur vindt u een uitgebreide keuze aan raamdecoratie.Wij zijn ruim 40 jaar actief als woninginrichter. Er zijn bij ons verschillende manieren om uw ramen te voorzien van raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur denkt graag met je mee.

Groot aanbod raamdecoratie

Houd u van chique of neutrale kleuren? Wilt u paneel gordijnen, of heeft u liever vouwgordijnen? U heeft bij ons de keuze uit raamdecoraties in diverse uitvoeringen, kleuren en formaten, waardoor u ongetwijfeld vindt wat bij u past. Door uw ramen aan te kleden met raamdecoratie krijgt uw interieur karakter. Bij De Bossche Taptijschuur in de regio Waalwijk vind je raamdecoratie en een uitgebreide collectie aan gordijnen. U kunt bij ons terecht voor rol gordijnen, duo en vouwgordijnen. Zit er niets tussen? Dan kunt u ze altijd zelf samenstellen met onze unieke module. Naast gordijnen kunt u bij ons ook terecht voor andere varianten van raamdecoratie. U zult hier zeker slagen.

Raamdecoratie Waalwijk


Interesse in een vloer of raamdecoratie?

Heeft u gevonden wat u zocht of heeft u behoefte aan advies van één van onze specialisten? We zitten om de hoek van Waalwijk, dus kom gerust eens keer binnen kijken, parkeren is gratis en de koffie staat altijd klaar. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact op.
Contact


All Content Copyright 2021 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef