De specialist in vloeren en raamdecoratie in regio Oss

Bent u op zoek naar vloeren of raamdecoratie in de regio Oss? De Bossche Tapijtschuur is de specialist in vloeren en raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak, we leveren maatwerk, meten alles en plaatsen uw keuze bij u thuis in Oss. In onze showroom, met een oppervlakte van ruim 1500m2 kunt u onze uitgebreide collectie bekijken. De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. We zijn meer dan 40 jaar actief als woninginrichter. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.

Vloeren Oss
 

Vloeren Oss

Bij De Bossche Tapijtschuur kunt u terrecht voor diverse soorten vloeren in regio Oss. Wij hebben een uitgebreide collectie in vloeren. Of u op zoek bent naar een klassieke houten vloer of tapijt als vloer. Hierin hebben wij een ruim aanbod. Zo hebben wij in onze showroom ruim 200 rollen tapijt soorten op voorraad.
Vind u het lastig om online een keuze te maken? U kunt ook naar onze showroom in Den Bosch komen. Vanuit Oss zijn wij gemakkelijk bereikbaar. 
    Afspraak maken

 

Raamdecoratie Oss

Bent u op zoek naar raamdecoratie in de regio Oss? De Bossche Tapijtschuur is dé raamdecoratie specialist in de regio Oss. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring. Bij ons heeft u een ruime keuze in gordijnen. Zo leveren wij inbetween gordijnen, trendy en vitrage glas gordijnen. Zit er niets tussen? Dan kunt u ze altijd zelf samenstellen met onze unieke module.


Raamdecoratie op maat 

Op zoek naar een raamdecoratie maar slaagt u er maar niet in om de juiste raamdecoratie te vinden omdat bijvoorbeeld de afmetingen van uw raam afwijken? De Bossche Tapijtschuur denkt graag met u mee. Van rolgordijnen tot aan jaloezieën. Bereken gemakkelijk via onze website de prijsberekening van uw raamdecoratie. Of maak online een offerte. 
 

Interesse in een vloer of raamdecoratie Oss?

Heeft u gevonden wat u zocht of heeft u behoefte aan advies van één van onze specialisten? We zitten om de hoek van Oss, dus kom gerust eens keer binnen kijken, parkeren is gratis en de koffie staat altijd klaar. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact op.
Contact

Showroom 

All Content Copyright 2020 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef