De specialist in vloeren en raamdecoratie in regio Oss

Bent u op zoek naar vloeren of raamdecoratie in de regio Oss? De Bossche Tapijtschuur is de specialist in vloeren en raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak, we leveren maatwerk, meten alles en plaatsen uw keuze bij u thuis. In de showroom, met een oppervlakte van ruim 1500m2, kunt u terecht voor inspiratie. De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.
Vloeren Oss
 

Vloeren Oss

Bij De Bossche Tapijtschuur kunt u terrecht voor diverse soorten vloeren in regio Oss. Wij hebben een uitgebreide collectie in vloeren:
Vind u het lastig om online een keuze te maken? Wij kunnen ook op afspraak naar u in Oss komen.Sinds kort hebben wij een mobiele showroom. Hierdoor kunnen wij verschillen kleurstalen van de vloeren meenemen. U krijgt hierbij advies aan huis en u ziet de kleurenstalen in u eigen interieur.    Afspraak maken

 

Raamdecoratie Oss

Bent u op zoek naar raamdecoratie in de regio Oss? De Bossche Tapijtschuur is dé raamdecoratie specialist in de regio Oss. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring. Bij ons heeft u een ruime keuze in gordijnen. Zo leveren wij inbetween gordijnen, trendy en vitrage glas gordijnen. Zit er niets tussen? Dan kunt u ze altijd zelf samenstellen met onze unieke module.
 
Naast gordijnen kunt u bij ons ook terecht voor andere varianten van raamdecoratie. U zult hier zeker slagen.
 
Interesse in een vloer of raamdecoratie?
Heeft u gevonden wat u zocht of heeft u behoefte aan advies van één van onze specialisten? We zitten om de hoek van Oss, dus kom gerust eens keer binnen kijken, parkeren is gratis en de koffie staat altijd klaar. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact op.
Contact