Nu tijdelijk 15% korting op Vivafloor pvc vloeren

U bent toe aan een nieuwe vloer, dan is het verstandig eens te kijken naar een PVC vloer.
Wij bieden de vloeren van Vivafloor tijdelijk aan met 15 % korting.
De prijzen bij de Bossche tapijtschuur zijn voor de gelijmde versie, incl. egaliseren, lijmen en leggen.
De prijzen voor de click versie zijn incl. ondervloer en leggen.

Vivafloor heeft een uitgebreide collectie PVC met een top laag van 0,55  wat de pvc voor zwaar gebruik geschikt maakt. PVC vloeren zijn geschikt voor elk interieur zowel landelijk, industrieel, modern en ook klassiek. PVC is makkelijk in onderhoud, hygiënisch, sterkvochtbestendig, Brandvertragend ,duurzaam en geluiddempend.

De PVC word geheel verlijmd op de vloer zodat die de meeste warmte doorlaat met vloerverwarming
PVC word per “plank” gelegd en is maar 2,5 mm dik .
Met een toplaag van 0,55 haalt u een top vloer in huis voor zwaar gebruik zowel voor particulier als commercieel. Ook is er een click PVC deze word met ondervloer gelegd.
De click variant heeft een dikte van 6,5 mm en heeft ook een top laag van 0,55 mm.
Zowel de lijm versie als de click variant  hebben mooie matte planken met voelbaar hout structuur. Ook zit er in de collectie een visgraat vloer en sinds kort is de collectie uitgebreid met betonlook tegels in diversen kleuren met een afmeting van 45.7 x 91,4.

De collectie van Vivifloor is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt door de matte kleuren, de zaagsnede, noesten en de embossing. Embossed betekent print/reliëf wat in de plank word verwerkt zodat de plank een voelbaar en zichtbaar structuur krijgt.

Kom ook naar de Bossche tapijtschuur om alle PVC te bekijken.

Wilt u zelf uw PVC vloer leggen?
Vraag dan aan een van onze verkopers de speciale verkoopprijs.
 
All Content Copyright 2020 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef