Met Therdex haalt u de natuur in huis. De vloeren van Therdex zijn niet van echte houten vloeren te onderscheiden, maar bieden wél alle voordelen van een kunststof vloer. Op zoek naar een authentieke maar toch hedendaagse vloer? Voel en beleef hoe natuurgetrouw de vloeren van Therdex zijn. Voor elke ruimte is een passende Therdex vloer te vinden! 
Filter

PVC Kleur

PVC Type

PVC optie

Merk PVC

Prijs
 

Therdex vloeren

De keuze van een vloer is beeldbepalend voor elke ruimte. Therdex geeft aan elke ruimte het juiste karakter met comfortabele vinyl vloeren die aanvoelen als écht hout. Voor het oog loopt u op een authentieke houten vloer, compleet met nerven en lak. De vloeren van Therdex kunnen in bijna alle ruimtes toegepast worden. Denk aan de woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer.

Therdex PVC vloeren

De PVC vloeren van Therdex bieden veel voordelen. Ze hebben een lange levensduur, goede geluidsdemping en u krijgt maar maar liefst 15 jaar garantie op uw aankoop. Ook zijn de vloeren ongevoelig voor vocht en zijn ze perfect te combineren met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden.
 
De Therdex PVC vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en dweilen is het enige noodzakelijke onderhoud. Makkelijker kan het toch eigenlijk niet?
 

Therdex PVC kwaliteit vloer

Wanneer u kiest voor een Therdex PVC vloer dan heeft een vloer van hoge kwaliteit. Kenmerkend aan deze vloer is dat hier het geluid wordt gedempt. U kent vast wel het geluid wanneer u over een houten vloer of laminaat loopt. Bij de Therdex PVC vloer heeft u hier geen last van, deze dempt namelijk het loopgeluid. Ideaal bijvoorbeeld in een appartement. 

Milieu speelt ook een belangrijke rol in de vloeren van Therdex. De vloeren worden namelijk allemaal getest. Met een Therdex PVC vloer kies je voor een topvloer, in alle opzichten. De Therdex PVC vloeren zijn ftalaatvrij,
 

Therdex vloeren in Den Bosch

Therdex staat al ruim 10 jaar bekend om haar bijzondere producten, ontstaan uit innovatie en dagelijkse creativiteit. De Bossche Tapijtschuur is dé betrouwbare leverancier van Therdex vloeren in de regio Den Bosch.
 
Bestellen en kopen kan eenvoudig via onze website. Of kom eens langs bij ons in de winkel om de vloeren in het echt te zien en aan te raken. Parkeren kan voor de deur en de koffie staat altijd klaar. Ook gemakkelijk bereikbaar vanaf Waalwijk, Breda, Oss, of Nijmegen.